Multifunctionele accommodatie de Boshoeve is sinds 2012 in gebruik door Kinderdagverblijf de Boshoeve met buitenschoolse opvang en een natuurwerkplaats voor kinderen en jongvolwassenen met of zonder beperking. De multifunctionele accommodatie is gebouwd volgens de hoogst mogelijke standaards qua duurzaam bouwen. Het gebouw levert onder andere zijn eigen energie middels zonnepanelen, er is een overvloed aan daglicht en de lucht wordt extra na behandeld. De toiletten worden gespoeld met regenwater en het drinkwater is gevitaliseerd voor de hoogste kwaliteit. Het gebouw is natuurlijk volledig toegankelijk en voorzien voor minder valide en er is een lift naar de 1e verdieping.

“Het is hier heerlijk vertoeven omdat het gebouw zo’n rust uitstraalt. We doen er alles aan om het ook de bezoeker van het gebouw zo comfortabel mogelijk te maken” het Boshoeve team


Voor wie?